WELKOM BIJ HET HOUTLOKAEL !

Wat leuk dat je een kijkje op onze website neemt. Wij zijn Maerten, Sam en Lisa. Aangenaam! Vanuit onze werkplaats in Alkmaar werken we dagelijks met veel liefde en passie aan onze unieke houten producten. Wist je dat we alles in eigen beheer doen? Van ontwerp, productie tot verzending. Ook maken we het mogelijk dat jij je bestelling kunt personaliseren met een naam of mooie tekst. Precies dat maakt Het Houtlokael uniek en ons werk zo leuk.

Hoe het begon
Het Houtlokael is in 2016 opgericht door Maerten Lankelma (38). In 2013 rondde hij zijn studie tot ontwerpend meubelmaken aan het Hout- en Meubileringscollege af en ging hij direct op zoek naar een eigen werkplaats in Alkmaar. Al snel wilde hij zijn droom verwezenlijken en zelf producten gaan ontwikkelen. In het prille voorjaar van 2016 trok hij de stoute schoenen aan. Hij stapte speelgoedwinkel De Houten Trein in Alkmaar binnen om te vragen of hij enkele producten mocht tonen. Met succes! De eerste bestellingen volgden snel.

Inmiddels is Het Houtlokael uitgegroeid tot een levendig bedrijf. Onze producten gaan het hele land door en worden in diverse speelgoedwinkels aangeboden. Maerten, verantwoordelijk voor de bedrijfvoering, ontwerpen en productwikkeling, heeft inmiddels hulp van Sam (22) en Lisa (19). Zij hebben allebei recent de opleiding Meubelmaken afgerond. Samen vormen ze een jong, enthousiast en vakkundig team. We werken hard en met veel plezier om alle bestellingen zo snel mogelijk bij onze tevreden klanten te krijgen. We krijgen heel veel leuke reacties en reviews en dat maakt ons blij en trots!

Uniek en persoonlijk aanbod
Bij Het Houtlokael zijn alle producten zelf ontworpen, handgemaakt en daardoor uniek. Of je nu zoekt naar een origineel kraamcadeau of zelf een mooie lamp of kapstokje met de naam van je kind wilt laten maken, bij ons ben je aan het juiste adres.

Kijk rustig rond en ontdek ons aanbod. We gaan graag voor je aan de slag.

Groetjes vanuit de werkplaats,

Maerten, Sam en Lisa
Team Het Houtlokael

ps. Heb je een vraag, opmerking of wil je samenwerken? We horen het graag. Neem dan  contact met ons op via info@hethoutlokael.nl. 

 

 

Vernieuwen
© 2016 - 2023 Het Houtlokael | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel